Væg Aktiviteter Ung Aktiviteter Junior Nyheder Social

VELUDFØRT 60 ÅRS JUBILÆUM

VELUDFØRT 60 ÅRS JUBILÆUMSWEEKEND D. 7 OG 8. OKTOBER. 

 

Absalon vil gerne takke alle gæsterne for en rigtig fantastisk jubilæumsweekend, hvor vi har fået rigtig mange gæster.

 

Fredag havde vi åbent hus på Brohusgade, hvor der blev fremstillet forskellige billeder igennem 60 år hos klubben, samt 15 minutters videofremvisning, med forskellige små klips igennem tiderne. Der blev også serveret lagkage, kaffe og Verdi til alle glade gæster. 

Om aftenen åbnede vi festsalen, hvor vi havde inviteret 3 hovedtalere. Absalons formand Coilin holdt en åbningstale, derefter var der Rødtop samt Bjarne Toft på scenen. Resten af aftenen var der socialt samvær og hygge med masser af nye og gamle ansigter. Vi fik også besøg af gæster fra andre lande, der er interesseret i mere tæt samarbejde med Absalon på længere sigt. 

 

Lørdag havde vi en jubilæumsfest ude på Nørrebro, i cafeen Le Rouge på Den røde Plads, hvor 260 personer deltog. Her havde vi rigtig mange udenlandske gæster, fra fx. Sverige, Norge, Finland, England, Belgien. Der blev serveret velkomstdrinks og tapas til at starte med, og derefter havde vi en aftenshow med værter og forskellige underholdnings indslags i form af sang på tegnsprog og sjove leg, hvor publium blev inddraget. 

Vi vil mindes tilbage til denne weekend med rigtig gode minder og det var fantastisk at se at så mange kom og dele alle herlighederne sammen med os. Det kunne mærkes, at alle havde en fælles minde; at alle har været medlem af Absalon og haft gode oplevelser derfra. 

Nu satser vi på 10 gode år mere med ungdomsklubben Absalon. 

 

Tak for denne omgang! 

 

Christina, 

På vegne af Absalons personalet samt jubilæums- arbejdsgruppen.