Væg Aktiviteter Ung Aktiviteter Junior Nyheder Social

Nyt fra Absalon - oktober

Hej medlemmer,

Så er oktober måned næsten slut og vi kan runde måneden af med lidt Halloween-hygge.

Der har været flere arrangementer i oktober måned, blandt andet et MNM arrangement i samarbejde med Gentlemens Finest og sportsfest i samarbejde med Døvania. Vi havde på samme dag som sportsfesten sendt et hold af Absalon-spillere til et volleyball-turnering, hvor Absalon endte på en ottende plads ud af 14 hold.

Vi er også startet på vores jubilæumsår, som går ud på at give vores medlemmer og gæster et historisk tilbageblik af ungdomsklubbens udvikling og begivenheder igennem tiderne. Vi er startet med årstiden 1956-1966, hvor vi har haft besøg af Rødtop som var med til at starte klubben op og fortælle om klubbens første leveår. I denne forbindelse har vi også holdt Absalons 59 års fødselsdagsfest og fået os en arbejdsgruppe med friske mennesker, der gerne vil arrangere en god 60 års jubilæumsfest til os til næste år.

Vi er glade at kunne skrive at Troels Madsen er tilbage til vores personalegruppe efter sit orlov og Troels har sin første arbejdsdag hos Absalon til november. Christina fortsætter med at være stedfortræder frem til den 31. december.