Væg Aktiviteter Ung Aktiviteter Junior Nyheder Social

Absalon har fundet en ny leder

Velkommen til Karina Witt.

Karina Witt

Absalons bestyrelse kan med glæde meddele, at der er fundet ny leder til Absalon. Hun hedder Karina Witt, og hun skal starte 1. maj som ny leder for Absalon. 

Hun har 30 års erfaring i arbejdet med mennesker i mange forskellige sammenhænge. Har i mange år arbejde meget med fagligt og socialt udsatte børn og unge, hvor en vigtig del af hendes arbejde var kompetenceudvikling og skabelse af selvværd. De sidste par år har hun arbejdet med elever inden for den almene folkeskole. Nogle af kolleger vil måske også kunne huske hende som en, der ligger meget vægt på et godt og velfungerende arbejdsmiljø, hvor fokus er på trivsel og udvikling, både hendes egen og medarbejders. En som godt kan lide at krydre hverdag med godt humør og spændende opgaver.

Vi har stillet Karina Witt fire forskellige lyn-spørgsmål for at få lidt mere at vide om Absalons nye leder: 

 

Hvad ser du som Absalons største udfordring lige nu?
At der er ingen nye/unge medlemmer er. Skal Absalon bestå som ungdomsklub er vi afhængige af de yngre medlemmer, det vil sige medlemmer mellem 13-18 år.

Hvad er det første, du vil kaste dig over som leder for Absalon ? 
At høre, hvad personalet synes fungerer og hvad de tænker ændret. Det samme gælder så medlemmerne. Bevar det der er godt og udvikl så sideløbende!

Hvad glæder du dig mest til? 
Lige nu glæder jeg mig allermest til at møde jer alle. Komme i gang, sammen med personale og medlemmer, med en masse tiltag, der forsat gør Absalon til et godt sted at komme.

Hvad laver du, når du holder fri? 
Når jeg har fri opholder jeg mig så tit det er muligt i vores sommerhus på Lolland. Derudover elsker jeg at rejse, det være ski-, sol og bade- eller storbysferie. Jeg er netop ved at gøre klar til en tur til Florida kombineret med et cruise til Caribien. Jeg dyrker også lidt svømning og motion af forskellig art ligesom jeg holder meget af at læse, både skøn- og faglitteratur. Familie og venner bliver der også tid til indimellem.

 

Vi bestyrelse håber, at I vil tage godt imod hende!

 

Med venlig hilsen

Absalon bestyrelsen

  • Coilin P. Boylan Jeritslev
  • Kenneth Andersen
  • Kasper Lilja-Nielsen
  • Jørgen Sonnichsen
  • Vitali Kojounov